Home » Onderwijskundig » Leerarrangement voor projectleiders onderwijsinnovatie

Leerarrangement voor projectleiders onderwijsinnovatie

De ambitie in de HU is om seniorprojectleiders op te leiden die complexe onderwijsinnovaties naar een succesvolle verandering kunnen begeleiden. Onderwijsinnovatie in een dynamische en pluriforme omgeving vraagt om specifieke competenties van een projectleiders. In September 2017 start een leerarrangement van een jaar waarin projectleiders die nu al actief zijn worden opgeleid tot seniorprojectleiders. Wil je meer informative over het leerarrangement, neem dan contact op met Sander.toby@hu.nl of remco.coppoolse@hu.nl

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Comments

  1. Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Spring naar toolbar