Home » Projectmatig » Game dynamisch projectmanagement in onderwijsinnovatie

Game dynamisch projectmanagement in onderwijsinnovatie

Onlangs is een game gelanceerd waarmee in korte tijd inzichtelijk wordt welke skills een projectleider moet hebben om een onderwijsinnovatie gaande te houden. De game is een simulatie waarin in afzienbare tijd een oplossing van een ogenschijnlijk klein probleem moet worden opgelost. Echter, er zitten een aantal addertjes onder het gras… De game helpt te reflecteren op het verloop van een onderwijsinnovatie. Als je interesse hebt om de game in te zetten in jouw onderwijsinnovatie neem dan contact op met sander.toby@hu.nl of remco.coppoolse@hu.nl

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Spring naar toolbar