Home » Veranderkundig » Literatuurtips voor projectleiders in onderwijs

Literatuurtips voor projectleiders in onderwijs

Waarom zou je alles zelf bedenken als er al zo’n goede literatuur bestaat? Wij hebben een voorselectie gemaakt van bronnen, waarin experts op get gebied van onderwijsinnovatie hebben uitgelegd wat er gebeurt in onderwijsinnovatie, welke veranderstrategieen kansrijk zijn in onderwijsinnovatie en beschrijvingen van mooie voorbeelden van onderwijsinnovatie. Ken je bronnen die niet op deze lijst staan en waarvan je vindt dat deze een projectleider kunnen helpen stuur ons dan een e-mail waarin je uitlegt wat maakt dat deze bron moet worden toegevoegd.

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Spring naar toolbar