Home » Veranderkundig » Veranderstrategieën in onderwijsinnovatie

Veranderstrategieën in onderwijsinnovatie

In een masterclass over verandermanagement in onderwijsinnovatie ontsluit Prof. dr. Gerhard Smid een kennis over verandermanagement voor het Hoger onderwijs. In de masterclass reflecteert prof. Smid met de deelnemers op de ambities van HU en de manier waarop zij die realiseert. In de masterclass komt de visie 2020 van de HU aan bod, evenals veranderredeneringen van lopende onderwijsinnovaties en veranderstrategieën die in de onderwijssector betekenisvoller zijn en welke minder betekenisvol. De essentie van de masterclass is door Paula Veltink i.s.m. Remco Coppoolse samengevat in een kennisproduct: het veranderproces bij onderwijsinnovatie (klik voor de powerpointpresentatie).

SHARE WITH FRIENDS:  
        
          

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

Spring naar toolbar